banner.jpg

6-persoons woning op park Zeeduin

Dit vrijstaand vakantiehuis met ruime tuin op het zuiden, gelegen in het rustige kleinschalige (recreatie)Park Zeeduin grenst aan de duinen en het natuurgebied Zeepeduinen. Via het duinpad vlakbij het huis kun je door de duinen en bossen naar het strand (2 km) of de uitkijktoren (1 km) wandelen. Dit is ook een schitterend gebied om te fietsen.


6-persoons vakantiehuis

Het huis heeft een L-vormige woonkamer met schuifpui, zitgedeelte met 3 zitbanken, een open keuken met (gas)fornuis (met elektrische oven), ingebouwde vaatwasser en koelkast (met diepvriesvak), bijkeuken, douche en toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers waarvan 1 met een tweepersoonsbed en twee met twee éénpersoonsbedden (Box-springs), en een ruime vide. Verder beschikt de woning over een radio, cd-speler (gratis) WIFI en TV met kabelontvangst (22 zenders) en dvd-speler met films op dvd. Er bevindt zich een parkeerplaats bij het huis.

De dichtstbijzijnde winkels, waaronder een grote supermarkt (AH), bevinden zich in het nabije dorp Burgh en het even verderop gelegen Haamstede. Vlakbij bevindt zich "De Molenberg", met approach golfbaan, waar je kunt golfen zonder een golfvaardigheidsbewijs. En natuurlijk het sportcentrum "Westenschouwen", waar je (binnen en buiten) kunt tennissen, bowlen en midgetgolfen. De monumentale Zeeuwse steden Zierikzee en Middelburg, zijn binnen een half uur te bereiken. Bushaltes (bus richting Middelburg of richting Zierikzee) op 200m.

 

 

Burgh Haamstede

Burgh en Haamstede staan beter bekend als Burgh-Haamstede en zijn bijna niet van elkaar te onderscheiden. Strand, terrasjes, winkeltjes, alles is in de buurt om jong en oud een plezierige vakantie te bezorgen. Burgh-Haamstede ligt in een prachtig landelijk gebied vlakbij het strand, de duinen, de Stormvloedkering en Waterland Neeltje Jans. De vele fietspaden en de landelijke wegen bieden een gevarieerd uitzicht zoals dat in Nederland vrijwel niet voorkomt. De kustroutes door de fraaie duingebieden, de rustige landweggetjes over het platte land, de karakteristieke gemoedelijke dorpjes en de vele uitgestrekte fietspaden bieden een ideale omgeving om alleen, samen of met het hele gezin te genieten en echt tot rust te komen.

 

 

Het grootste bos van Zeeland

Het grootste bos van Zeeland is te vinden aan de kust van Schouwen-Duiveland. Het is onderdeel van het natuurmonument de "kop van schouwen" en is één van de mooiste gebieden van Staatsbosbeheer. Overal is de branding van de Noordzee hoorbaar. Je vindt er heuvelachtig duinlandschap met zandverstuivingen, valleien en duinweiden. Maar ook vogelrijke bosranden met vele soorten bomen en planten.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen