banner.jpg

Bungalow met boomhut in rustige omgeving

Kinderen spelen het liefs buiten, zeker wanneer ze op vakantie zijn en zo'n leuke tuin met boomhut ter beschikking hebben. Alsof er niet genoeg vertier is in de omgeving. Maar wel zo lekker voor de ouders die daardoor even tijd hebben voor zichzelf.

 

6-persoons bungalow

Deze gelijkvloerse vakantiebungalow is geschikt voor 6 personen en beschikt over 3 slaapkamers en een geheel vernieuwde badkamer met inloopdouche en toilet. Ook zijn alle 6 de boxspringbedden recentelijk vernieuwd om optimaal slaapcomfort te ambieren. Vanuit de riante woonkamer heb je via grote ramen uizicht op de kindvriendelijke tuin met naast een boomnut ook een schommel en glijbaantje. De bungalow beschikt over een grote woonkeuken voorzien van o.a. vaatwasser en magnetron en eethoek. De woning is centraal verwarmd en voorzien van een haardkachel. Het pand is vrij gesitueerd aan een rustig laantje.

 

Omgeving

De Kamperfoelie is gelegen op “De Kop van Schouwen” in het -in 1953 gestichte- villadorp Nieuw Haamstede (ca 400 inwoners) en is omsloten door duinen en het zweefvliegveld. Het is gemarkeerd door zijn vuurtoren, heeft drie duin(wandel)overgangen naar het brede, stille strand en is beschermd natuurgebied. In de directe omgeving bevinden zich uitgestrekte duinen en deels bebost gebied met lange, stille, schone stranden. Er zijn diverse wandel- en fietsmogelijkheden. Zweefvliegen, paardrijden, tennis en minigolf zijn speciale attracties, evenals de vuurtoren, het kasteel, de pannenkoekenmolen, en het schoolmuseum. In de nabijheid is er (kite)surf- en zeil-sport op het Grevelingenmeer (Port Zélande, Brouwersdam), smalspoor met museum (de Punt/Goeree), Stompetoren van het verdronken Koudekerke bij de haven van Burghsluis, het natuurgebied Schelphoek (afsluitcaissons van 1953 dijkdoorbraak), Oosterschelde sluizendammen met Neeltje Jans (stormrampmuseum). Iets verder weg liggen de pittoreske stadjes Zierikzee en Veere, en de dorpen Dreischor, Schuddebeurs en Vrouwenpolder.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen