banner.jpg

Charmante B&B in authentiek vissersdorpje - Bed and Breakfast De Passant

Familie en vrienden attendeerden mij op deze Bed and Breakfast in Breskens waar zij verbleven voor een lang weekend. Met het strand op een paar honderd meter afstand en in het hart van het vissersdorpje Breksens, is De Passant dan ook een heerlijke plek voor een (korte) vakantie.


Bed and Breakfast De Passant

De eigenaren Pascale en René hadden de voormalige marechausseekazerne waarin De Passant is gevestigd, al langer op het oog maar het was in 2007 toen zij de mogelijkheid kregen het te kopen en te verbouwen tot een stijlvol Bed and Breakfast. Een goede beslissing blijkt nu, want het is een geliefde plek voor velen gebleken. De Passant bezit dan ook twee eigenschappen waar veel gasten naar op zoek zijn: de charme en huiselijkheid van een Bed and Breakfast en het comfort van een hotel. De negen kamers zijn allemaal strak en stijlvol ingericht en voorzien van een comfortabele badkamer, flatscreen-tv en internet. Beneden is de ontbijtruimte en een zitje waar gasten kunnen loungen of tv kijken.

 

Vissers- én jachthaven

De Passant ligt in het vissersdorp Breskens dat de afgelopen jaren qua centrumvernieuwing flink aan de weg getimmerd heeft. Er zijn vele eetgelegenheden te vinden waar je kunt genieten van de constante aanvoer van heerlijke vis en garnalen. Vanuit sommige restaurants heb je uitzicht op de Westerschelde of de (drukbezochte) jachthaven. In de zomermaanden is er de gelegenheid om zelf de Westerschelde op te gaan om er een rondvaart te maken of je hengel uit te gooien.

 

Loungen aan zee

In Breskens zelf kun je met mooi weer sfeervol genieten op het terras van restaurant Spettters, tevens een goed retaurant om te eten met een goede wijnkaart. De longebanken nodigen uit om te relaxen met uitzich op de jachthaven. Aan het strand zijn eveneens een paar lekker plekken om neer te vlijen op een terras. Bijvoorbeeld bij strandpaviljoen 't Halve Maantje of Beachhouse 25 waar heerlijke loungemuziek en zee zorgen voor een optimaal zomers gevoel. Het strand van Breskens ligt op loopafstand en sinds kort heeft het zelfs een mooi strandpaviljoen; met Breskens Aan Zee is de Zeeuws-Vlaamse kust een pareltje rijker.

 

Informeer naar de mogelijkheden en vraag een gratis Zeeuwse Goodiebag aan (met leuke producten en tips in de omgeving) onder het kopje 'meer informatie'. Deze goodiebag ontvang je wanneer je een accommodaties boekt die aangesloten is bij Zeeuwsreisje.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen