banner.jpg

Cruisen als een Hollywoodster met Goldies Travel

Op de Amelia voel je je al snel een  Hollywoodster of andere VIP. Het luxe motorjacht van 20 meter lang ligt in de haven van Wemeldinge maar misstaat ook niet in havens van Monaco of St. Barths. Het biedt dan ook alle comfort voor een privé-cruise op de Zeeuwse en Belgische wateren. De uitdrukking 'doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg' is hier zeker niet op zijn plaats. Je kunt er ook op overnachten vanaf € 55,- per nacht. Dit is exclusief een vaartocht.

 

Travelling with a twist of gold

Het jacht is luxe uitgevoerd met airco, internet, satelliettelevisie en voor killere avonden verwarming. Het interieur is 'posh' zoals de Britten het zouden noemen: wit hoogpolige vloerbedekking, creme kleurige banken en roze glanzende spreien over de bedden met daarop goudkleurige kussentjes. Niet voor niets heet het bedrijf van Ko en Ella 'Goldies travel, travelling with a twist of gold'. Zij doen er dan ook alles aan om het hun gasten zo comfortabel mogelijk te maken en leveren indien gewenst, maatwerk.

 

Privé cruise langs de Zeeuwse en/of Belgische kust

Onder begeleiding van de 'crew' en tevens eigenaren van het schip, Ko en Ella Goud, vaar je over de Oosterschelde, de Noordzee of het Veerse meer. Je legt aan in mooie haventjes zoals die van Zierikzee, Middelburg en Veere of in die van het Belgische Nieuwpoort of Oostende. Aan wal kun je lekker eten, shoppen of de bezienswaardigheden bekijken. Maar ook aan boord is het goed toeven. Op het zonnedek bijvoorbeeld, met in je ene hand een glaasje bubbels en je andere een boek. Je kunt op de Amelia met een groep van maximaal 6 personen overnachten, ideaal voor een familie of vriendenclub. Je slaapt dan in één van de drie hutten in het voorste gedeelte van het schip. Hier bevinden zich eveneens twee badkamers. Daarnaast overnachten ook de twee crewleden aan boord. Zij verblijven in het achterste gedeelte van het schip en beschikken over een eigen badkamer.

 

Onderstaand twee opties voor een mini-cruise op de Amelia:

 

1. Zeeuws rondje- 3 dagen cruisen op de Zeeuwse wateren

Je komt s' middags aan boord in Wemeldinge en vaart vervolgens naar de bijzondere stad Zierikzee met de rijke historie van Mondragon. Hier wordt 's avonds wordt een Zeeuws diner aan boord geserveerd. De volgende dag wordt na een stevig ontbijt, de tocht vervolgd over de Oosterschelde en het Veerse Meer met als eindbestemming Veere, een ander historisch stadje. Hier kan op eigen gelegenheid een hapje en drankje worden genuttigd in een van de vele restaurantjes. De volgende dag is er de mogelijkheid om Veere met haar bijzondere winkeltjes en bezienswaardigheden te bezoeken. Vervolgens wordt na een tocht over het Veerse meer en de Oosterschelde de koers gezet naar eindbestemming Wemeldinge. Naast een innemende keuken en 2 overnachtingen in een luxe slaapvertrek aan boord biedt deze cruise 2 x ontbijt en een Zeeuws diner met lekkers uit de Oosterschelde. Uiteraard een welkomstdrankje en de koffie/thee. De drank aan boord is op nacalculatie. De kosten voor deze romantische cruise zijn € 387,50 per persoon op basis van deelname van 6 personen.

 

2. Tour de Belgique - 3 dagen cruisen op de Zeeuwse en Belgische wateren

Een buitenlandse variant op het Zeeuws rondje is deze Tour de Belgique waarbij koers wordt gezet naar een mooi deel van België. Je komt 's middags aan boord in Wemeldinge en vaart vervolgens naar het oude VOC stadje Veere. 's Avonds wordt een heerlijk diner aan boord geserveerd. Met de geur van verse koffie, een warm croissantje en gekookt eitje wordt de volgende dag gestart. De Amelia, een zeewaardig schip, zet via Vlissingen koers naar Oostende. Hier kun je 's avonds een van de vele restaurantjes bezoeken. De derde dag varen we langs de Hooge Plaaten over de Westerschelde waar menig zeehond ligt te zonnen en waar diverse oceaanreuzen zijn te bewonderen. De dag sluiten we af met op het steiger in Wemeldinge. De route van deze cruise is afhankelijk van de weersomstandigheden en kan daardoor worden afgeweken. In deze cruise zitten 1 diner, 2 x lunch, 2 x ontbijt bij de prijs inbegrepen. De drank aan boord is op nacalculatie. De kosten voor deze avontuurlijke cruise is vanaf € 607,50 per  persoon op basis van deelname van 6 personen.

 

Voor meer informatie over Goldies Travel klik je hier .

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen