banner.jpg

Een mooie naam voor een schattig huisje: Liselotte

Wanneer een vakantiehuis een 'naam' krijgt, en dan niet een typenummer maar een echte naam, krijg je automatisch een gevoel erbij. Zeker wanneer het een mooie naam is als 'Liselotte'. En het grappige is dat de naam ook nog eens past bij de woning die ik daarmee voor ogen hebt. Een gezellig vrijstaand stenen huisje met een grote tuin eromheen en een houten hekje. En met mooie vakantieherinneringen, wordt huisje Liselotte een huisje om steeds weer naar terug te keren.

 

Huisje Liselotte, max 6 personen

De vrijstaande woning ligt aan een rustige, niet doorgaande straat en heeft een ruime tuin (700 m2) waarin kinderen fijn kunnen spelen. Op het terras, op het zuiden, kun je heerlijk buiten zitten en eten. De bomen in de tuin geven ook voldoende schaduwplekken en dat is geen overbodige luxe in de meest zonnige provincie van Nederland. Er is genoeg ruimte om met een bal te spelen of te badmintonnen. De duinen en het strand zijn vlakbij. Hier nog geen massatoerisme, maar volop ruimte en rust. In de duinen kunnen mooie wandelingen worden gemaakt. Ideaal voor natuurliefhebbers. Het gezellige Burgh-Haamstede ligt op fietsafstand.

De woning is modern en comfortabel ingericht. Je komt de woning binnen via de hal, die toegang geeft tot de gezellige woonkamer/open keuken ( L-vorm). De lichte woonkamer heeft een gezellige zithoek, met uitzicht op de tuin, en in de moderne open keuken staat een houten eettafel met 6 stoelen. De keuken is van alle gemakken voorzien. Vanuit de woonkamer komt u in een slaapkamer met een tweepersoonsbed. De hal geeft ook toegang tot de moderne badkamer. Op de bovenverdieping zijn nog twee slaapkamers. Op de bedden liggen recent gekochte matrassen van prima kwaliteit. Er is een traphekje, boven aan de trap.

 

Strand en natuur

Het strand ligt vlakbij en heeft verschillende faciliteiten. Aan het begin van het Vuurtorenpad zijn er parkeerplaatsen en fietsenstallingen. Verder is er een sanitairgebouw aanwezig, dat 24 uur per dag open is en waar toiletten en voetdouches aanwezig zijn. Op het strand zijn strandcabines te huur en er staat een strandpaviljoen dat zomers open is. Het strand is gratis toegankelijk. Er is geen toezicht aanwezig. Gemeente Schouwen-Duiveland heeft regels gesteld aan het gebruik van het strand. Honden zijn toegestaan, maar deze moeten wel aangelijnd zijn. Het natuurgebied De Meeuwenduinen (220 ha) is vanwege de rust beperkt toegankelijk. Dus alleen op de gemarkeerde wandelroute en buiten het broedseizoen (15 maart tot 15 juli). Je kunt daar dan alleen wandelen onder leiding van een gids.

 

Nieuw-Haamstede

Nieuw-Haamstede ligt in de kop van Westenschouwen, vlakbij het dorpje Burgh Haamstede en is met name geliefd bij de toeristen die houden van rust ruimte en natuur. De uitgestrekte stranden en de natuur zijn voor vele gasten de reden om regelmatig terug te keren naar dit mooie stukje Nederland. Het gebied is gekozen tot één van de mooiste plekken van Nederland. Het gebied is mooi in alle seizoenen. Het dichtstbijzijnde strand is te bereiken via het circa 600 m lange Vuurtorenpad door de duinen: het enige toegangspad tot het strand. In Nieuw-Hamstede is een kleine supermarkt gevestigd voor de dagelijkse boodschappen, zoals verse broodjes etc.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen