banner.jpg

Eten in Restaurant B, slapen in Hotel Bommelje

Op culinair gebied staat Zeeland aan de Nederlandse top. Zeeland staat met name bekend om zijn visspecialiteiten zoals Oosterschelde kreeft, mosselen, zoetwater paling, oesters of wijngaardslakken. Het kreeftenseizoen loopt van april tot en met half juli. Mosselen worden officieel gegeten als de 'r' in de maand zit, maar tegenwoordig zijn mosselen bijna het hele jaar door te verkrijgen (augustus tot april). Domburg is een stad die bekend staat als klassieke badplaats en om haar vele kunstschilders, maar op culinair gebied ook veel te bieden heeft. Domburg biedt verschillende kwalitatief goede restaurants die de Zeeuwse zaligheden op uitstekende wijze weten te bereiden. Bovendien is het een heerlijke omgeving voor een ontspannende vakantie.

Hotel Bommeljé

Het hotel heeft hotelstudio's en appartementen die comfortabel zijn ingericht en voorzien van de faciliteiten die je mag verwachten van een 4-sterrenhotel (sommigen met bubbelbad!). De familiesuites hebben een fijne woonkamer met een volledig uitgeruste keuken, een prima badkamer en één of meerdere slaapkamers. In de zomerperiode kun je er een strandhuisje bij huren. Ook is er een heerlijke living waar je lekker kunt relaxen en elkaar kunt ontmoeten voor een gezellig onderonsje of als startpunt voor een activiteit. Een fijne uitvalsbasis voor een 'heerlijk' verblijf.

Restaurant B

In het trendy Restaurant B met hip, strak zwart-wit-rood design en klassieke kroonluchters, worden o.a. 'Zeeuwse gerechten op ambachtelijke wijze bereid' geserveerd. De groenten komen van een biologische boerderij uit Oostkapelle. Zowel visliefhebbers (kreeft, oesters, coquilles of heilbotfilet) als vleesliefhebbers (kwartelhammetjes, Wildzijnhaas), komen prima aan hun trekken. Het is ook een kindvriendelijk restaurant waardoor ook gezinnen met kinderen hier prima terecht kunnen.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen