banner.jpg

Eten met sterren, slapen in luxe verblijf - Bed and Breakfast De Veerhoeve

Wie wil genieten van de culinaire hoogtepunten van West Zeeuws-Vlaanderen vlakbij zee, en van de luxe van een mooie Bed and Breakfast, moet beslist eens langsgaan bij De Veerhoeve. Dit ruim opgezette gastenverblijf is gevestigd in een vrijstaand bijgebouw van een hoofdboerderij.

 

Bed and Breakfast De Veerhoeve

De Veerhoeve ligt midden in het Zeeuwse landschap op bescheiden afstand van Sluis en Cadzand-Bad en niet ver van de monumentale stad Brugge en de mondaine badplaats Knokke. Binnen een straal van 20 kilometer van De Veerhoeve bevinden zich drie restaurants met een Michelinster: Oud Sluis*** en La Trinité* in Sluis en De Kromme Watergang* in Hoofdplaat (Slijkplaat om precies te zijn). Maar ook naast deze toprestaurants is het aanbod kwalitatief hoogwaardige restaurants in de directe omgeving hoog. 

 

Simple-Chic en Philippe Starck

De van oorsprong Limburgs eigenaresse heeft lange tijd in België gewoond en de 'simple-chic'-uitstraling, zoals je die daar veel tegenkomt, doorgevoerd in het verblijf. Dat betekent veel witte meubelen en hout op de vloer, zelfs in de stijlvolle Philippe Starck-badkamer. De B&B beschikt over een compleet scala aan voorzieningen als een kingsize boxspring bed, TV, Cd-speler, internet en koffie- en theefaciliteiten. De openslaande deuren naar de privétuin maken deze Bed and Breakfast helemaal een zalige plek om te ontspannen.

 

En wie extra opgedane kilo's er direct weer af wil hebben, kan gebruikmaken van de door de Veerhoeve ter beschikking gestelde fietsen om een tocht door de polders of duinen mee te maken. Voor fanatieke golfers met minimaal handicap 36 (GVB) is de vlakbij gelegen en ruim opgezette Golfclub Oostburg zeer de moeite waard.

 

Bed and Breakfast De Veerhoeve

Provinciale weg 6

4525LD Retranchement

Telefoon: +31(0)117-462207
Email: info@veerhoeve.nl

Website

 

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen