banner.jpg

Fins huisje met sauna en speeltoestel

Kijk, dit Finse huisje heeft het begrepen: voor de ouders een heerlijke infrarood sauna en voor de kinderen een leuk speeltoestel in de tuin. Bij een Fins huisje verwacht je eigenlijk ook een sauna, zeker omdat het interieur met de grenen wanden je hier al min of meer aan doet denken. Juist om deze reden even apart vermeld van de andere Finse huisjes op ditzelfde beachpark.


4-persoons huisje met sauna

Het huisje is geschikt voor 4 personen en beschikt over twee slaapkamers, een badkamer met douche en wastafel (toilet is apart), een moderne keuken met vaatwasser en zowel een filter- als Senseo koffiezetapparaat. Uiteraard beschikt het ook over voorzieningen als (gratis) draadloos internet, tv/dvd- en cd-speler en een wasmachine. Het huisje staat op een ruime kavel met een grote tuin en heeft een beschut terras en parkeerplaats voor twee auto's.

 

 

Renesse

Ondanks dat de grote groepen jongeren ieder jaar naar deze badplaats trekken, heeft Renesse ook zijn rustige en charmante kanten. Vanaf het begin van de twintigste eeuw is Renesse een badplaats. In 1915 kreeg het dorp een tramstation, dat na de watersnoodramp van 1953 verdwenen is. Het dorp maakt nu onderdeel uit van het gebied Westenschouwen waartoe ook Burgh-Haamstede behoort. Westenschouwen is een prachtig natuurgebied van bos (het grootste van Zeeland), duin- en vroongebied en Nationaal Park Oosterschelde. Het dorpje zelf heeft zo'n 1600 inwoners en bestaat uit een dorspskern met in het midden van de ring de Jacobuskerk, een gotisch gebouw waarvan de toren dateert van voor 1458. Rondom de ring bevinden zich veel cafés en restaurants.

 

Strand

De stranden zijn breed, schoon en zijn opgedeeld in verschillende typen. Zo zijn er familiestranden, natuurstranden, (water)sportstranden en zones voor naaktrecreatie en extreme sporten. Op al deze van karakter verschillende stranden gelden specifieke regels die er voor zorgen dat bezoekers veilig kunnen recreëren. Deze regels staan op borden die zich bij elke overgang bevinden. Op 3 locaties wappert de Blauwe Vlag, een internationale onderscheiding welke jaarlijks wordt toegekend aan stranden die schoon en veilig zijn. De vlag is toegekend op de overgangen Jan v. Renesseweg en Julianahoeve. Bij de drukste overgangen is tijdens het seizoen een post van de strandreddingsbrigade in bedrijf.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen