banner.jpg

Gastvrij onthaal in hotel Kijkduin

Dit is nou zo'n hotel die je haast zou missen omdat je tussen de bomen het bos niet meer ziet. Aan hotels geen gebrek natuurlijk in dit ministadje aan zee, maar zo gastvrij werden we niet eerder ontvangen. Karin en Eric stellen zich persoonlijk voor aan elke gast, het voelt een beetje als thuiskomen op vakantie, met de lobby als huiskamer en de heerlijke tuin als klein paradijs op nog geen vijf minuutjes lopen van zee.

 

Hotel Kijkduin

Hotel Kijkduin beschikt over 23 kamers met allemaal eigen douche of bad, toilet een koelkastje en..jawel; een expresso automaat! Dat is goed de dag beginnen! Voor je aan het uitgebreide ontbijtbuffet schuift, heb jij je oh-zo nodige kopje expresso al achter de rug.. Na een heerlijke strandwandeling keer je weer terug en lounge je wat in de tuin in de steigerhouten fauteuils. Een heerlijke maaltijdsalade wordt voor ons geserveerd, dit is vakantie... Karin laat ons het hotel zien; een ding is duidelijk; Niet alleen de gasten krijgen hier alle aandacht, maar ook de kamers zijn met veel zorg ingericht; helemaal hip & trendy met riet en sloophoutaccenten; zo beland je vanzelf wel in dat heerlijke beachy sfeertje.

 

Trots laat Karin de Tuin Studio zien, deze was gisteren bij onze aankomst niet meer beschikbaar, maar vanmorgen zijn de gasten vertrokken en mogen wij dus een kijkje nemen. We zijn echt onder de indruk; dit is super zeg; een prive terras en een duo-bad..We besluiten direct om te boeken; vannacht slapen wij in de Tuinstudio! Hotel Kijkduin beschikt niet over een hele uitgebreide dinerkaart, maar voor een kleine versnapering of maaltijdsalade draait Karin haar hand niet om. Afkomstig uit een echt horecagezin staat zij ook in de keuken haar 'mannetje' wel. Maar vanavond staat er een BBQ in de tuin gepland en alle gasten kunnen aanschuiven, hoe leuk is dat?

 

En wat een service; indien je met openbaar vervoer naar Zeeland reist en je blijft minimaal drie nachten in Hotel Kijkduin, kan er een transfer geregeld worden naar het dichts bijzijnde NS station (Middelburg).

 

Oesters & bubbels

Vanuit Hotel Kijkduin loop je zo het centrum van het historische dorpje Domburg in. Al jaar en dag heeft Domburg een aanzien met internationale allure. Oud geld en nieuwe miljonairs weten elkaar hier feilloos te vinden, shoppen wat en trekken zich terug op het terras van het Badpaviljoen voor een glaasje bubbels en wat Zeeuwse oesters.

Leuk om eens te gaan zien en beleven is waar de Zeeuwse oesters hun oorsprong vinden; namelijk in Yerseke gelegen op De Bevelanden. Aan de Oesterputten vind je de Oesterij; hier kun je de oesters verser-dan-vers proeven; zo uit het water op je bord! Uitzicht over de Oosterschelde; wat mij betreft het meest Zeeuwse uitzicht wat je je wensen kunt!

 

Saartje

 

Informeer naar de mogelijkheden en vraag een gratis Zeeuwse Goodiebag aan (met leuke producten en tips in de omgeving) onder het kopje 'meer informatie'. Deze goodiebag ontvang je wanneer je een accommodaties boekt die aangesloten is bij Zeeuwsreisje.

 

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen