banner.jpg

Gemoedelijk vakantiehuisje in de Schouwse Stee

Gemoedelijk vakantiehuisje op het kleinschalige park Schouwse Stee in Westenschouwen. De ligging is perfect. Slechts enkele minuten lopen van de strandovergang Westerschouwen, de natuurgebieden De Boswachterij en de Zeepeduinen. Bovendien ligt het op loopstand van gezellige restaurantjes.

De woning is ingericht voor maximaal 5 personen. De woonkamer heeft een openhaard en schuifpui naar de tuin. Boven bevinden zich 2 slaapkamers, waarvan 1 met 2 éénpersoonsbedden, de andere met een stapelbed en een éénpersoonsbed. De voorzieningen zijn prima. Er is draadloos internet, een satelliet t.v. en een heerlijk Nespresso apparaat. Maar voor wie een afwasmachine gewend is, wordt dit weer even terug in de tijd. Of te wel: gezellig met het gezin aan de afwas. Ook beschikt het huis niet over een wasmachine dus zeep voor een handwasje kan ook geen kwaad.

 

Strand

De stranden van Westenschouwen liggen deels tegen het gelijknamige natuurgebied ‘Westenschouwen' aan. Dit natuurgebied met een oppervlakte van 330ha is het grootste natuurgebied van Zeeland en biedt fantastisch gelegenheden voor recreatie. Rust en stilte zal je altijd ervaren en massatoerisme zult je er niet treffen. Je kunt via verschillende opgangen het strand van Westenschouwen bereiken. Meest bekend is De Trap bij de rotonde aan het einde van de doorgaande weg door Westenschouwen. Het is even een klim naar boven maar het uitzicht bovenaan is prachtig. Voa deze opgang is strandpaviljoen De Schaar. Wil je echter wat rustiger zitten, dan kun je ook een van de opgangen nemen die iets noordelijker ligt. Het natuurgebied is voorzien van enkele zeer goed begaanbare fietspaden. Pak de fiets en geniet van de prachtige bossen alvorens je neerploft op je strandlaken. Het natuurgebied de Kop van Schouwen is ook op loopafstand bereikbaar.


Verdere tips in de omgeving: Deltapark Neeltje Jans, Plompetoren (natuurmonumenten), Kasteel Burgh-Haamstede, Fietsboot Oosterschelde, Zierikzee, Veere, Middelburg en Goes goed per auto te bereiken. Vele fietsroutes door het Zeeuwse bos en platteland, Brouwersdam met vele mogelijkheden voor sportieve activiteiten zoals: kite-surfen, kite buggy-en strandzeilen en botenverhuur vanuit Port Zeelande.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen