banner.jpg

Houten familiehuis aan de rand van Burgh Haamstede

Hier kun je op en top vakantie vieren. Een sfeervol houten familiehuis aan de rand van Burgh Haamstede met riante tuin op het zuiden! Vanuit de woning kun je zo het gezellige dorpje inlopen met verschillende winkeltjes en restaurantjes.

 

Het vakantiehuis

Het huis beschikt over 4 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. Het heeft een ruime woon- eetkamer met via openslaande deuren naar een grote tuin. Hier zullen kinderen zich prima vermaken op de trampoline of schommel. Met een ruime badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en vloerverwarming en grote moderne en goedingericht keuken, wordt het een zeer comfortabel verblijf! Bovendien is ook nog eens een heel sfeervol huis waar je je ook in de winter thuis zult voelen. Door het hele huis liggen houten vloeren en de houtkachel zorgt voor een behaaglijke temperatuur.

 

Burgh Haamstede

Burgh en Haamstede staan beter bekend als Burgh-Haamstede en zijn bijna niet van elkaar te onderscheiden. Strand, terrasjes, winkeltjes, alles is in de buurt om jong en oud een plezierige vakantie te bezorgen. Burgh-Haamstede ligt in een prachtig landelijk gebied vlakbij het strand, de duinen, de Stormvloedkering en Waterland Neeltje Jans. De vele fietspaden en de landelijke wegen bieden een gevarieerd uitzicht zoals dat in Nederland vrijwel niet voorkomt. De kustroutes door de fraaie duingebieden, de rustige landweggetjes over het platte land, de karakteristieke gemoedelijke dorpjes en de vele uitgestrekte fietspaden bieden een ideale omgeving om alleen, samen of met het hele gezin te genieten en echt tot rust te komen.

 

Het grootste bos van Zeeland

Het grootste bos van Zeeland is te vinden aan de kust van Schouwen-Duiveland. Het is onderdeel van het natuurmonument de "kop van schouwen" en is één van de mooiste gebieden van Staatsbosbeheer. Overal is de branding van de Noordzee hoorbaar. Je vindt er heuvelachtig duinlandschap met zandverstuivingen, valleien en duinweiden. Maar ook vogelrijke bosranden met vele soorten bomen en planten.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen