banner.jpg

Houten huisje in een nieuw jasje

Dit houten huis, geschonken door Oostenrijk na de watersnoodramp in 1953 om aan de eerste woningbehoefte te voldoen, is in 2012 flink onder handen genomen en grotendeels vernieuwd. Het ligt in een rustig wijkje in Nieuw-Haamstede vlakbij het strand.

 

Houten huisje voor maximaal 6 personen

Deze gelijkvloerse woning is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt over 4 slaapkamers. Het heeft een gezellige woonkamer met open haard met aansluitend de eetkamer met openslaande deuren naar de tuin en grote open keuken voorzien van inbouwapparatuur als vaatwasser en magnetron. Het beschikt over 2 flatscreens waarvan 1 in de ouder slaapkamer. De woning beschikt over een ruime badkamer met wastafel, toilet, ligbad en aparte douche. 2e toilet in de gang. Eigen parkeerplaats voor 2 auto`s. Gratis WIFI. In 2012 zijn in de masterbedroom en 2e slaapkamer alle bedden vervangen door kwalitatief hoogwaardige boxsprings. Twee extra lange bedden in de masterbedroom (210 x 90) en in de 2e slaapkamer 200 x 90. Tevens is in 2012 het gehele interieur grondig opgeknapt en waar nodig aangepast. Er is in 2012 een extra kamer toegevoegd, die volledig als baby-peuterkamer is ingericht , inclusief. baby-peuterbed, commode, kinderstoel, verduisteringsgordijn en extra hang-legkast. Ook het terras aan de voorzijde is in 2012 volledig vernieuwd.

 

Nieuw-Haamstede

Nieuw-Haamstede ligt in de kop van Westenschouwen, vlakbij het dorpje Burgh Haamstede en is met name geliefd bij de toeristen die houden van rust ruimte en natuur. De uitgestrekte stranden en de natuur zijn voor vele gasten de reden om regelmatig terug te keren naar dit mooie stukje Nederland. Het gebied is gekozen tot één van de mooiste plekken van Nederland. Het gebied is mooi in alle seizoenen. Het dichtstbijzijnde strand is te bereiken via het circa 600 m lange Vuurtorenpad door de duinen: het enige toegangspad tot het strand. In Nieuw-Haamstede is een kleine supermarkt gevestigd voor de dagelijkse boodschappen, zoals verse broodjes etc.

 

Strand

Het strand kent verschillende faciliteiten. Aan het begin van het Vuurtorenpad zijn er parkeerplaatsen en fietsenstallingen. Verder is er een sanitairgebouw aanwezig, dat 24 uur per dag open is en waar toiletten en voetdouches aanwezig zijn. Op het strand zijn strandcabines te huur en er staat een strandpaviljoen dat zomers open is. Het strand is gratis toegankelijk. Er is geen toezicht aanwezig. Gemeente Schouwen-Duiveland heeft regels gesteld aan het gebruik van het strand. Honden zijn toegestaan, maar deze moeten wel aangelijnd zijn. Het natuurgebied De Meeuwenduinen (220 ha) is vanwege de rust beperkt toegankelijk. Dus alleen op de gemarkeerde wandelroute en buiten het broedseizoen (15 maart tot 15 juli). Je kunt daar dan alleen wandelen onder leiding van een gids.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen