banner.jpg

Knus Fins huisje vlakbij strand

Ze noemen het een Fins huisje, maar het zou ook niet misstaan op een berg in Oostenrijk. Dit houten huis kenmerkt zich voornamelijk door de grenen muren. Dit veroorzaakt een warme sfeer waar je van houdt of niet. Het ligt op een zogenaamd 'beach park' met voornamelijk particuliere vakantiewoningen en vlakbij het strand.

 

5-persoons huisje

De woning biedt ruimte voor 5 personen en heeft 3 slaapkamers. Het heeft een ruime woonkamer flatscreen tv met een ruim aanbod TV-zenders. Er is een open keuken die is voorzien van afwasmachine, oven en koelkast met vriesvak. 2 slaapkamers hebben twee 1-persoonsbedden (boxspring combinatie en ‘normale’ bedden) en een slaapkamer heeft een 1-persoonsbed. Het huis heeft een leuke omheinde tuin met veel privacy, terras, tuinmeubilair en parkeerplaats naast het huis. In de berging is ruimte voor de fietsen en bolderwagen. De berging bevat tevens extra tuinstoelen en een zonnescherm.

 

 

Renesse

Ondanks dat de grote groepen jongeren ieder jaar naar deze badplaats trekken, heeft Renesse ook zijn rustige en charmante kanten. Vanaf het begin van de twintigste eeuw is Renesse een badplaats. In 1915 kreeg het dorp een tramstation, dat na de watersnoodramp van 1953 verdwenen is. Het dorp maakt nu onderdeel uit van het gebied Westenschouwen waartoe ook Burgh-Haamstede behoort. Westenschouwen is een prachtig natuurgebied van bos (het grootste van Zeeland), duin- en vroongebied en Nationaal Park Oosterschelde. Het dorpje zelf heeft zo'n 1600 inwoners en bestaat uit een dorspskern met in het midden van de ring de Jacobuskerk, een gotisch gebouw waarvan de toren dateert van voor 1458. Rondom de ring bevinden zich veel cafés en restaurants.

 

Strand

De stranden zijn breed, schoon en zijn opgedeeld in verschillende typen. Zo zijn er familiestranden, natuurstranden, (water)sportstranden en zones voor naaktrecreatie en extreme sporten. Op al deze van karakter verschillende stranden gelden specifieke regels die er voor zorgen dat bezoekers veilig kunnen recreëren. Deze regels staan op borden die zich bij elke overgang bevinden. Op 3 locaties wappert de Blauwe Vlag, een internationale onderscheiding welke jaarlijks wordt toegekend aan stranden die schoon en veilig zijn. De vlag is toegekend op de overgangen Jan v. Renesseweg en Julianahoeve. Bij de drukste overgangen is tijdens het seizoen een post van de strandreddingsbrigade in bedrijf.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen