banner.jpg

Modern gemak in voormalige schuur - B&B De Dorsvloer

De naam 'dorsvloer' refereert aan het oude boerderijtje waar de kamers en het appartement zijn gesitueerd. Het woord 'dorsvloer' betekent zoveel als 'deel van een boerderij waar het koren gedorst werd' en heeft algemene bekentenis gekregen door de bestseller van de van oorspong Zeeuwse schrijfster Franca Treur geinspireerd op haar jeugd in een strenggelovig boerengezin in Zeeland. Hoewel binnen het kerkelijk milieu de tijd soms lijkt te hebben stilgestaan, is dit in deze luxe kamers c.q. appartement zeker niet het geval. Het is recentelijk verbouwd tot een stijlvol vakantieverblijf en van alle moderne gemakken voorzien.

 

Bed and Breakfast De Dorsvloer

Alle kamers (die overigens niet geschikt zijn voor kinderen) liggen op de begane grond en zijn voorzien van eigen badkamer. Op een subtiele manier zijn details van de voormalige schuur in ere gehouden. Zo is in een oud gedeelte een knus en gezellig hoekje gecreeert waar je je kunt terugtrekken met een heerlijk boek. De kamers hebben openslaande deuren en uitzicht op de tuin waar een 'Sauna on Wheels' staat. De kamers beschikken over een afgesloten badkamer met toilet, LCD televisie, Bluerayspeler, koelkastje, Senseo, waterkoker, apart zitje en openslaande deuren naar een terras met loungeset.

 

Fietsen met Jos Schipper

Domburg staat bekend als een mooie badplaats met winkeltjes, terrasjes en restaurants. Maar in de omgeving kun je natuurlijk ook heerlijk fietsen. En vanuit Domburg kun je met een electrische fiets heel Walcheren doorkruizen. De echte wielerenners zullen echter wel te porren zijn voor een toch onder begeleiding van ex profwielrenner Jos Schipper. De mogelijkheden zijn divers aanwezig in verschillende afstanden aan kilometers. Tevens is het mogelijk de tocht met of zonder lunch te reserveren. De prijs is per tocht en het maximaal aantal deelnemers per groep is 5 à 6 personen. Dus voor elk wat wils. De dagen zijn maandag, woensdag, zaterdag en zondag.

 

Informeer naar de mogelijkheden en vraag een gratis Zeeuwse Goodiebag aan (met leuke producten en tips in de omgeving) onder het kopje 'meer informatie'. Deze goodiebag ontvang je wanneer je een accommodaties boekt die aangesloten is bij Zeeuwsreisje.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen