banner.jpg

Op-en-top wellness vakantie in Hof van Zeeland

Een ideale bestemming voor een wellness break. Op het Zeeuws 'eiland' Zuid-Beveland verblijf je in een wellness huisje met sauna van Buitenplaats Hof van Zeeland. Dit rustige vakantiepark ligt middenin het gebied 'De Zak van Zuid-Beveland', een mooi gebied dat gekenmerkt wordt door fruitteelt en pittoreske dorpjes. Liefhebbers van 'pure wellness' kunnen hier het hele jaar door terecht voor rust, ontspanning en genieten.

 

Hof van Zeeland

Het Hof van Zeeland is een park met een hart, een Zeeuws hart waarbij de tevredenheid van de gast centraal staat. Het is een ruim opgezet vakantiepark met comfortabele vakantiewoningen en een breed scala aan voorzieningen voor een heerlijke vakantie of mini-break. Het ligt in een rustige omgeving maar tegelijkertijd centraal ten opzichte van steden als Goes, Middelburg, Domburg en Veere.

Wellness vakantie

Ook de omgeving biedt een breed scala aan wellness voorzieningen. Via het Hof van Zeeland krijg je 25% korting op fitness, spinning en sportmassage bij Fit-Life en 10% korting op verschillende beautybehandelingen bij Schoonheidssalon Marchella, beide zijn gevestigd in Heinkenszand, net als het Hof van Zeeland dus lekker dichtbij. Maar in de omgeving zijn tal van bedrijven actief op het gebied van wellness. Er zijn maar liefst twee city-spa's op Zuid-Beveland gevestigd waar je zomaar binnen kunt binnen wandelen voor een behandeling, bijvoorbeeld met knabbelvisjes (Gara Rufa visjes) en er is recentelijk een groot nieuw wellnesscomplex in Goes geopend. En voor een groep van zes personen, kun je zelfs een afspraak maken voor 'yoga op locatie'. Bij het Hof van Zeeland heb je de beschikking over een aparte ruimte voor dergelijke activiteiten. Je kunt echter ook deelnemen aan lessen die in Middelburg worden gegeven. Kortom, mogelijkheden genoeg, maar de basis is al een heerlijke wellnessbeleving an sich.

 

Zak van Zuid-Beveland

De Zak van Zuid-Beveland staat met name bekend vanwege de fruitteelt en dat levert in het voorjaar spectaculiare beelden op met roze en witte fruitbloesems. Het ligt tussen twee 'scheldes': aan de ene kant de Oosterschelde en aan de andere kant de Westerschelde. Er zijn legio fiets- en wandelroutes die je langs boomgaarden en bloemdijken leiden. Deze 'bloemendijken' zijn ontstaan door ontpoldering waarbij door verschillende dijkdoorbraken iedere keer nieuwe dijken werden aangelegd. Het resultaat is zo'n 80 kilometer aan dijken met verschillende bedreigde bloem- en plantsoorten. Deze kunnen hier groeien doordat de  temperatuur aan de zonkant van de dijk net iets hoger dan gemiddeld ligt. Een mooie wandelroute is de 'knapzakroute' van zo'n 10 km rond Nisse. De route is een initiatief van Kaasboerderij Ternisse, Bakkerij en theetuin Jikkemiene en werk- en leerboerderij Akkerwinde. De rijkelijk gevulde knapzak kun je ophalen bij Jikkemiene. Vandaar loopt de route naar de Akkerwinde waar een drankje voor je klaar staat. Vervolgens gaat de tocht naar de kaasboerderij waar het wordt afgesloten met een ambachtelijk ijsje.  

 

In de omgeving kun je uiteraard lekker eten. De Kleine Toren van Baarland is een voormalige gerformeerde kerk waarin nu een goed restaurant is gevestigd. Uiteraard worden er ingrediënten uit de omgeving gebruikt zoals zwarte bessen, kaas, eieren, groenten en kruiden van verschillende boerderijen in de directe omgeving.

 

Kijk onder 'meer informatie' voor contact- en boekingsgegevens

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen