banner.jpg

Oud-Hollands logeren in Bed and Breakfast De Reiziger

Groede is een leuke plek om met kinderen te verblijven. Bed and Breakfast De Reiziger biedt de ideale uitvalsbasis om het dorpje en de omgeving te verkennen. Niet alleen het nabij gelegen strand voorziet in de nodige vertier, ook Groede zelf biedt tal van mogelijkheden.

Kunstenaarsdorpje aan zee

Groede is begin twaalfde eeuw onstaan en is van oudsher een kunstenaarsdorpje. Hier bevindt zich ook het 'Vlaemsch Erfgoed' waarin het ambachtelijk leven van het oude Groede centraal staat. In deze pittoreske straatjes vind je museumwinkels en historische werkplaatsen in een decor van het dertiende eeuwse Groede.


Bed and Breakfast De Reiziger

B&B De Reiziger noemt zichzelf een Bed and Breakfast, maar doet niet onder voor een klein charmant hotel. Het gezellige verblijf is gevestigd in een rijksmonument uit de zeventiende eeuw dat in 2005 volledig gerenoveerd is, maar zijn oud-Hollandse stijl heeft behouden. De vier ruime kamers hebben elk hun eigen thema (Afrika, Australië, Canada en Schotland) gebaseerd op de eigen ervaringen van de reislustige eigenaren. Alle kamers zijn luxueus ingericht met een fraaie antieke kledingkast, een eigen badkamer met regendouche en toilet. Kamer Canada heeft een extra stapelbed en kan gebruikt worden voor een gezin met twee kinderen. In de gemeenschappelijke zitkamer brandt 's winters een gezellig haardvuur.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen