banner.jpg

Prachtige B&B van 'Heel Holland bakt' Corina Schoonen

Net achter de Markt gelegen in een rustig straatje bevindt zich de voormalige Latijnse School waarin de B&B is gevestigd. Het is een Rijksmonument dat is verbouwd tot een energieneutraal PassiefHuis.

De charme van haar historie, herleidbaar tot 1365, en de toepassing van de allernieuwste bouwtechnieken, maakt de B&B tot een charmant en comfortabel thuis, 's zomers en 's winters. Geniet van een heerlijk ontbijt met streekproducten en lekkers van de thuisbakker, tevens uw gastvrouw, Corina Schoonen - bekend van Heel Holland Bakt. Bij mooi weer kun je ontbijten op het terras omringd door groente- en fruitplanten, waarvan de oogst in het ontbijt wordt verwerkt. De Kloostertuin maakt zoveel mogelijk gebruik van fair-trade, biologische en eco-producten, o.a. eten & drinken, linnengoed en badproducten. Op uw kamer liggen gidsen en wandelroutes om het moois van de historische binnenstad zelf te verkennen. Je kunt een parkeerplaats reserveren.

 

Verdient jouw dieet extra aandacht, wil je ontbijt op bed of wat extra's uit de huisbakkerij? Of misschien toch liever twee eenpersoonsdekbedden dan het standaard tweepersoons? Het kan allemaal. Stel gerust je vraag via de website http://www.bnbdekloostertuin.nl/nl/

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen