banner.jpg

Relaxen aan zee in trendy Hotel Bommeljé

Een echte aanrader voor wie op zoek is naar een hip design hotel op loopafstand van het strand en in het gezellige badplaatje Domburg. Lekker uitwaaien, genieten van Zeeuwse culinaire hoogstandjes en ontspannende activiteiten in de directe omgeving.

 

Hotel Bommeljé

Aparthotel Bommeljé is een begrip in de omgeving. Met een trendy uitstraling onderscheidt het zich duidelijk van andere hotels aan de kust. De strakke vormgeving en het zwart-wit-rood kleurgebruik geven het hotel een hippe stadse uitstraling. Maar de warme living, het sfeervolle restaurant en persoonlijke service, maken dit een intiem familiehotel. De hotelstudio's en appartementen zijn comfortabel ingericht en voorzien van de faciliteiten die je mag verwachten van een 4-sterrenhotel (sommigen met bubbelbad!). De familiesuites hebben een fijne woonkamer met een volledig uitgeruste keuken, een prima badkamer en één of meerdere slaapkamers. In de zomerperiode kun je er een strandhuisje bij huren. Ook is er een heerlijke living waar je lekker kunt relaxen en elkaar kunt ontmoeten voor een gezellig onderonsje of als startpunt voor een activiteit.

 

Het hotel ligt middenin Domburg, de van oorsprong historische badplaats met winkeltjes en gezellige eetgelegenheden praktisch naast de deur. Maar voor een heerlijke maaltijd hoef je de deur niet uit. In het trendy Restaurant B met hip, strak zwart-wit-rood design en klassieke kroonluchters, worden o.a. 'Zeeuwse gerechten op ambachtelijke wijze bereid' geserveerd. De groenten komen van een biologische boerderij uit Oostkapelle. Zowel visliefhebbers (kreeft, oesters, coquilles of heilbotfilet) als vleesliefhebbers (kwartelhammetjes, wildzijnhaas), kome prima aan hun trekken.

 

Wellness by the sea

Op het strand van Domburg kun je je (het hele jaar door) laten masseren in Work for Balance, met uitzicht op zee. In deze massagepraktijk die volledig is uitgerust met verschillende ruimtes, douche en toilet, kun je je laten verwennen met verschillende soorten massages, variërend van een ontspannings- of sportmassage tot Oosterse massage (Ayurveda, Japans).  Als je niet beter weet, dan waan je jezelf in Thailand of het Caribisch gebied! Gelukkig heeft de praktijk ook verwarming zodat het ook bij niet-tropische temperaturen behaaglijk warm is. In Vrouwenpolder (10km van Domburg) kun je floaten in het Floatcentrum Zeeland. Een uurtje drijven in een cabine op heel zout water schijnt te staan voor 6 uur rust! Voor een ontspannende wandeling kun je terecht in natuurgebied De Manteling, dat bestaat uit binnenduinrandbossen, vroongebieden en diverse waterpartijen. Hier kun je ook het museum Terra Maris bezoeken, het museum voor natuur en landschap met een uitgebreide tentoonstelling, landschapstuin.

 

Domburgsche Golfclub

Ook kun je in de directe omgeving een 18-holes baan lopen. De golfbaan van de Domburgsche Golfclub is al in 1914 in gebruik genomen. De grasbunkers die nu aanwezig zijn op de baan zijn afkomstig uit de 2e Wereldoorlog toen de baan werd gebombardeerd. De ligging in de duinen met uitzicht op zee maakt dit een heel bijzondere baan waar je erg veel uitzicht hebt. Ook de vaak aanwezige wind zorgt voor uitdaging.

 

De genoemde prijs is gebaseerd op een overnachting met 2 personen, inclusief ontbijt. Voor actuele arrangementen, kijk op de website van het hotel.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen