banner.jpg

Romantisch op de hooizolder in hoevehotel Hof Christina

Hoevehotel Hof Christina is zo'n typisch Zeeuwsreisje adres dat de juiste snaar weet te raken: hoge kwaliteit en persoonlijke service in een origineel verblijf, namelijk in een boerenschuur uit 1885.

 

Hoevehotel Hof Christina

Gastvrouw Nerina besloot na een loopbaan binnen de recreatiebranche haar geluk te beproeven als ondernemer van een hotel. Niet zomaar een hotel, maar een plek  waar gasten zich thuisvoelen; of te wel  een thuis op vakantie. En dat in een mooie en luxe omgeving met een warme en persoonlijke touch. Haar droom kwam uit met de aankoop van Hof Christina, nabij Vrouwenpolder. Hoewel er wel al op de hoeve al werd gerecreëerd, zorgde een ingrijpende verbouwing ervoor dat het ook echt als hotel dienst kon doen.

 

Luxe kamers in voormalige hooizolder

Het hotel heeft 12 sfeervolle en ruime kamers of - zoals ze hier genoemd worden - polderkamers en zoldersuites. Ze zijn zijn voorzien van comfortabele boxspring bedden, een zitje, flatscreen t.v.'s en royale badkamers. De kamers op de begane grond (waarvan 1 ingericht is voor minder validen), hebben een eigen terras. De kamers op de eerste verdieping (vroeger waarschijnlijk 'de hooizolder', toch een romantisch idee) kijken uit over uitgestrekte weilanden van Vrouwenpolder en Veere. In de ochtend wordt er een heerlijk ontbijt geserveerd en in de avond kun je in de gezellige ontvangstruimte terecht voor een drankje.

 

Rust en ruimte, volop te beleven

De hoeve is door weilanden en kleine weggetjes omgeven. Daarmee is het een prima uitvalsbasis voor fietstochten of wandelingen. Tegelijkertijd ligt het op maar 500 meter van het dorpje Vrouwenpolder en op een paar kilometer van pittoreske plaatsjes als Veere en Domburg. En, zoals bijna alle accommodaties in Zeeland, op een paar honderd meter verwijderd van het strand,

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen