banner.jpg

Zomer tophuisje voor 6-8 personen

Een heerlijk huisje op 250 meter van het strand, je kunt het slechter treffen! Volledig ingericht en voorzien van optimaal comfort. Wie wil dat niet? Huisje Schoneveld 61 is een pareltje in het Zeeuwse kustplaatsje Breskens. Het huisje (80m2) is ingericht voor 6 personen + baby/peuter maar ook geschikt voor 8 personen wanneer de volledig geïsoleerde blokhut erbij wordt gehuurd die in de tuin staat. De benedenverdieping bestaat uit een L-vormige woonkamer met moderne open keuken, een tweepersoons slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer met inloopdouche, bad en W.C. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers: één met een stapelbed en uitschuifbed en één met twee 1-persoonsbedden. Daarnaast is er nog een baby- of peuterkamertje met peuterbedje en een tweede badkamer met douche en W.C. Het huisje is sfeervol ingericht en modern opgeknapt.

Voor gezinnen met kinderen biedt het volop vertier, zowel binnen als buiten. In de tuin staat een speelhuisje met glijbaan en is er een zandbakje met speelgoed. Jonge kinderen kunnen gebruikmaken van fietsjes en buitenspeelgoed. In het huisje is een ruim assortiment speelgoed, stripboeken en DVD’s te vinden. Er is een smart TV en natuurlijk ook WIFI. Ook beschilt het huisje over een wasmachine en droger.

Blokhut In de tuin staat een geïsoleerde blokhut met stapelbed die er kan worden bij gehuurd. Ideaal voor wat ouderen kinderen.

Strandkotje Daarnaast kan er ook een strandhuisje worden bij gehuurd. Deze staat tussen twee strandpaviljoens in en beschikt over strandspeelgoed en ligstoelen.

Omgeving Maar met name de omgeving biedt een ruime keuze aan activiteiten. Om er maar een paar te noemen:

  • Het huisje ligt op het park Schoneveld, een ‘Droompark’ met alle faciliteiten die je nodig hebt voor een onbezorgde vakantie zoals meerdere speeltuintjes, een animatieteam, een overdekt zwembad, een restaurant, snackbar en kleine supermarkt.
  • Naast het park ligt ‘De Afslag’ een restaurant met binnen- en buitenspeeltuin en midgetgolf.
  • Het park ligt direct achter de duinen van het strand van Breskens. Tegen een meerprijs kun je het strandhuisje erbij huren. Zo heb je altijd een ligstoel en speelgoed voor de kinderen bij de hand. Op het strand bevinden zich twee strandpaviljoens.
  • Het vissersdorpje Breskens is ook de moeite waard te bezoeken. In de haven zie je een combinatie van vissersboten en plezierjachten. Bij de visafslag is het lekker toeven met een broodje garnalen.
  • Het kunstenaarsdorpje Groede is leuk om te bezoeken, net buiten Groede zit Groede Podium, een ontdek- en speelpark met bunkers.

Verzorging Het huisje is inclusief beddengoed en handdoeken.

Contact

https://app.bookingexperts.nl/nl/ra/301/22989/dd46c2ff60ca9651a217936f573ca1fabe2ccad1

 

 

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen