banner.jpg

Slapen bij mevrouw Stemband

Bed and Breakkfast 'De Derde Ronde' wordt gerund door Bert van Sas en Annemieke Hoogendijk, voor velen beter bekend als Mevrouw Stemband van de Grote Meneer Kaktus Show. De naam van de B&B verwijst onmiskenbaar naar die beroemde zin uit dat programma, maar het slaat ook op de ontwikkeling die zij zelf heeft doorgemaakt. Eerst was ze actrice, toen een tijdje thuiskok en nu - in De Derde Ronde - eigenaresse en gastvrouw van een leuke Bed and Breakfast.


Bed and Breakfast De Derde Ronde

Het sfeervolle huis is in '70 is gebouwd in opdracht van de ouders van Bert. Het is ontworpen in de stijl van de Delftse School, een traditionele bouwstijl geïnspireerd op de plattelandsbouwstijl met kenmerkend gebruik van bakstenen muren en hoge daken. De uitgestrekte tuinen, waar je heerlijk in kunt rondstruinen of zitten, zijn in Engelse landschapsstijl ontwikkeld. Het huis is in 2008 volledig gerenoveerd naar moderne maatstaven, maar met behoud van de karakteristieke details.

 

De Bed and Breakfast is gelegen in een apart gedeelte van het huis en heeft een aparte opgang met drie fraaie tweepersoonskamers. De kamers zijn voorzien van twee comfortabele boxsprings, een flatscreen-tv, snelle internetaansluiting en een eigen badkamer ingericht met Phillippe Starck-design. Het ontbijt wordt geserveerd in de 'Groene Kamer' die tevens de gemeenschappelijke zitkamer is. De omgeving biedt volop mogelijkheden om te ontspannen of lekker te eten, maar mocht je liever zelf wat willen koken dan kan dat in de gemeenschappelijke keuken.

 

City Spa in Wemeldinge

De omgeving leent zich prima voor een ontspannend verblijf. In Wemeldinge is zelfs een heuse City Spa te vinden, genaamd Knapp. Hier kun je aanschuiven voor diverse huidbehandelingen of make-up advies. Je kunt er zelfs een speciale spa-behandeling voor je voeten krijgen met visjes die dode huid en -schilfers verwijderen. Je kunt een afspraak maken, maar ook even binnenlopen.

 

Zeiltocht Oosterschelde

Ook leuk is een zeiltochtje maken op de Oosterschelde, een sportief avontuur. De wind maar vooral ook de stroming zorgen voor steeds andere omstandigheden. Onder begeleiding van een professionele schipper kun je je opmaken voor een heerlijke tocht. Helemaal als het ook nog eens mooi weer is. Maar denk niet dat je achterover kunt hangen of kunt zonnebaden op het dek, iedereen doet mee. De voorzieningen zijn uitstekend en met een beetje mazzel kom je nog een bruinvis tegen of zie je een paar zeehondjes uitrusten op een zandbank. In de zomermaanden kun je je inschrijven voor een zeiluitje met meerdere personen. Maar wanneer je met een groep bent, heb je de boot al snel voor jezelf.

 

Meer informatie over Bed and Breakfast De Derde Ronde vind je hier .

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen