banner.jpg

Studio Fawn in Little Oxford

Studio 'Fawn' is het zusje van de kamers Charlston en Dauphin van de tegenoverliggende B&B Frijters en Wessels. Geheel in stijl kreeg ook dit gastenverblijf een Engelse naam mee wat zoveel betekent als 'beige' of 'jong hert'. Voor wie de faciliteiten van een appartement wenst, maar de luxe van een B&B.

 

Studio Fawn

De studio, geschikt voor 2 personen, is gesitueerd op de eerste verdieping van een monumentaal pakhuis uit 1733 in de Reigerstraat in het centrum van Middelburg. Deze autoloze straat in het hartje van Middelburg gaat aan de ene kant over in de Korte Delft (winkelstraat) en komt aan de andere kant uit bij de Lange Jan en de Abdij. Centraler kun je niet zitten.

 

De sfeervolle studio is volledig ingericht met een keuken, badkamer, zithoek met flatscreen TV, DVD-speler, CD-speler, kluisje, eethoek en een slaapgedeelte met een 2-persoons boxspring. Gasten van de studio kunnen, tegen een vergoeding van € 10,-  per persoon ook gebruik maken van het ontbijt wat in de B&B wordt geserveerd.

 

Little Oxford

Bijzonder is dat zowel in de hal als in de studio de eeuwenoude kolossale balken in het zicht zijn gebleven wat zorgt voor een authentieke uitstraling. De Engelse stijl past goed bij Middelburg, ook wel het 'Oxfort' van Nederland genoemd. De monumentale hoofdstad van Zeeland kent een rijke historie die overal in de stad is terug te vinden. Het centrum wordt hoofdzakelijk door Rijksmonumenten gevormd (ca. 1.100) met de Abdij en de Lange Jan (91 meter hoog) als historische blikvangers. Wandel je hier, dan waan je jezelf terug in de tijd. En loop je richting de Oostkerk (ook wel de Koepelkerk genoemd) dan lijkt het net alsof je in een aflevering van Inspector Morse terecht bent gekomen, little Oxford. Buiten de grote winkelstraten vind je verborgen pleintjes, koffietentjes, leuke winkeltjes of een stadspark. Heerlijk dus om rond te struinen en de sfeer van de oude stad te proeven.

 

 

 

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen