banner.jpg

Vakantievilla met home theater system

Natuurlijk ga je op vakantie om zoveel mogelijk buiten te zijn. Om te fietsen, aan het strand te liggen of om te wandelen door een van de natuurgebieden die Schouwen-Duiveland rijk is. Maar voor een gezin met opgroeiende kinderen, die ook wel eens wat anders willen is deze vakantievilla een uitkomst. Ruimte in het huis, ruimte om het huis en als het wat minder weer is, genoeg digitale kanalen en een home theater system voor een middag TV-vermaak.

 

6-persoons vakantievilla

Het huis is geschikt voor maximaal 6 personen, heeft 4 slaapkamers en 1 badkamer met ligbad en aparte douche. De riante woonkamer is netjes ingericht en loopt door naar de eetkamer en open keuken, voorzien van o.a. een vaatwasser, magnetron en koel/vriescombinatie. Het huis heeft een riante tuin waar je prima in kunt voetballen. Op het terras kun je aan de  comfortabele tuinset genieten van een avondje BBQ. De auto kun je op de oprit kwijt. Kortom, een comfortabel en riant huis voor een ontspannen vakantie.


Nieuw-Haamstede

Nieuw-Haamstede ligt in de kop van Westenschouwen, vlakbij het dorpje Burgh Haamstede en is met name geliefd bij de toeristen die houden van rust ruimte en natuur. De uitgestrekte stranden en de natuur zijn voor vele gasten de reden om regelmatig terug te keren naar dit mooie stukje Nederland. Het gebied is gekozen tot één van de mooiste plekken van Nederland. Het gebied is mooi in alle seizoenen. Het dichtstbijzijnde strand is te bereiken via het circa 600 m lange Vuurtorenpad door de duinen: het enige toegangspad tot het strand. In Nieuw-Hamstede is een kleine supermarkt gevestigd voor de dagelijkse boodschappen, zoals verse broodjes etc.

 

 

Strand

Het strand kent verschillende faciliteiten. Aan het begin van het Vuurtorenpad zijn er parkeerplaatsen en fietsenstallingen. Verder is er een sanitairgebouw aanwezig, dat 24 uur per dag open is en waar toiletten en voetdouches aanwezig zijn. Op het strand zijn strandcabines te huur en er staat een strandpaviljoen dat zomers open is. Het strand is gratis toegankelijk. Er is geen toezicht aanwezig. Gemeente Schouwen-Duiveland heeft regels gesteld aan het gebruik van het strand. Honden zijn toegestaan, maar deze moeten wel aangelijnd zijn. Het natuurgebied De Meeuwenduinen (220 ha) is vanwege de rust beperkt toegankelijk. Dus alleen op de gemarkeerde wandelroute en buiten het broedseizoen (15 maart tot 15 juli). Je kunt daar dan alleen wandelen onder leiding van een gids.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen