banner.jpg

Villa aan het Veerse Meer - vakantiepark Paardekreek

Deze villa ligt op vakantiepark Paardekreek, een ruim opgezet familiepark aan het Veerse meer met een uitgebreid programma voor een ontspannen of actieve vakantie. Om onbezorgd vakantie te vieren hoef je eigenlijk het park niet af. Maar dat zou natuurlijk een beetje jammer van de mooie omgeving zijn.

 

Hoewel het een 'villa' wordt genoemd, betreft het een geschakelde doch ruime woning, geschikt voor maximaal 8 personen. Het heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 met ligbad. Draadloos internet, een afwasmachine en wasmachine behoren tot de standaardinventaris. Maar een stoomdouche zorgt voor dan extra beetje luxe dat prima thuishoort bij de villa op dit park. Het park biedt dan ook een breed scale aan voorzieningen, waaronder een Grand Café met uitzicht op het Veerse Meer en de jachthaven. Je kunt hier lekker genieten van een hapje of drankje, terwijl de kinderen zich prima vermaken. Binnen is er een serre met een sfeervolle haard zodat het ook in de wintermaanden goed toeven is in het restaurant. Uiteraard is er ook een supermarkt, tennisbaan, skeeler- en skelterverhuur en een water- en binnenspeeltuin. Voor de kinderen is een animatieprogramma.

 

Kortgene

Kortgene is een klein dorpje op het eiland Noord-Beveland. Het ligt aan het Veerse meer, maar ook de Oosterschelde en de Noordzee zijn binnen een paar kilometer te bereiken. Een echte watersportomgeving dus. Kortgene heeft een haven waar het ook gezellig vertoeven is. In het dorp is een wandelroute uitgezet, hierdoor kunt u kennis maken met een Travaille, zien tot waar het water in 1953 heeft gestaan, de oorsprong van de kerk met een klok met een bijzonder verhaal en tal van andere wetenswaardigheden. Diverse terrasjes bevinden zich in de hoofdstraat, een aantal cafés en eetgelegenheden, van snackbar tot luxe restaurant.

 

 

Het Veerse Meer

Het Veerse meer is een watersport eldorado bij uitstek. Deze voormalige, 22 kilometer lange zeearm loopt vanaf de Zandkreekdam in het oosten tot aan de Veersegatdam in het westen. Hierdoor kent het meer geen stroming en is het ideaal voor ook alle kleine vormen van watersport. Door de ondiepe oevers is het ook geschikt voor zwemmers en surfers. Maar ook waterskiën, wakeborden, zeilen, vissen en duiken zijn mogelijk. Vanaf de camping is er een strandje en ook 200 meter westwaarts is een stukje strand aangelegd. Rondom het meer bevindt zich een mooie fietsroute van 65 km lengte, in de zomermaanden varen er tussen Kamperland en Veere en Kortgene en Wolphaartsdijk veerpontjes, waarmee deze route ingekort kan worden (Rondje met een Pontje).

 

Stadjes

Voor uitstapjes met de auto strijden bestemmingen als de oude stadjes Veere, Goes, Middelburg, en Zierikzee om de voorrang. Ook Belgische steden als Antwerpen en Gent zijn makkelijk bereikbaar via de Westerscheldetunnel.
Voor een dagje heerlijk niets doen liggen brede Noordzeestranden op 10 minuten afstand. Het strand van de Banjaard is ruim 3 kilometer lang en op sommige plaatsen 500 meter breed. Op elk gedeelte van het strand zijn goede sanitaire voorzieningen. Het hoofdstrand heeft een grote, gezellige natuurlijke zandbaai. Hier is ook een strandpaviljoen, met beschut terras en een groot aantal strandhuisjes, welke ook te huur zijn. Honden zijn aangelijnd ook overdag welkom op het strand.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen