banner.jpg

Voor kinderen een ware must, Strandpark de Zeeuwse Kust

De chalets en Strandlodges op Strandpark ‘De Zeeuwse Kust’ liggen vlak buiten het plaatsje Renesse op het eiland Schouwen-Duiveland. Wellicht hebben de eigenaren zich laten inspireren door het liedje van Bløf maar feit is dat het park maar 250 meter van het Noordzeestrand ligt en daarmee direct aan …. de Zeeuwse Kust.

 

Luxe chalets en Strandlodges

Het strandpark biedt verschillende type chalets die ruimte bieden aan 2 tot 7 personen. Maar welke type je ook kiest, allemaal zijn ze sfeervol ingericht en voorzien van een moderne inrichting, luxe keuken en badkamer, omliggende tuin met tuinmeubilair en privé-parkeerplaats. Uiteraard is er gratis draadloos internet aanwezig. Maar buiten een comfortabel chalet, kom je hier voor de kindvriendelijke omgeving en de nabijheid van het strand. Vanaf april 2014 kun je terecht in een van de luxe ingerichte Strandlodges waarbij je het 'back to basic' gevoel kunnen ervaren met een knipoog naar luxe. Beter bekend onder de naam Glamping. De lodges zijn geschikt voor 5, 6 en 8 personen.

 

Strand Café en kindervermaak

Het strandpark is ruim opgezet en biedt naast verschillende chalets ook 168 campingplaatsen. Het kan sinds de opening in 2008 rekenen op een vaste groep terugkerende gasten. Niet alleen door de perfecte ligging, maar ook door de relaxte sfeer en fijne voorzieningen. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk lunchen of dineren bij Strand Café DOK, een restaurant met een verassende kaart waarop seizoensgebonden streekgerechten de boventoon voeren. Maar ook voor een borrel op de loungebank bij de openhaard of een glaasje Prosecco op het terras kun je hier prima terecht. De inrichting is helemaal in strandsfeer met steigerhouten meubelen en 'jute' kussens.

 

Vanaf het terras heb je uitzicht op het speelterrein met o.a. een houten piratenschip waar je kinderen zich helemaal op kunnen uitleven. Maar natuurlijk kunnen ze dit ook doen op de tennisbaan, het voetbalveld of de trampoline. Overigens kunnen zij zich ook binnen uitstekend vermaken in de binnenspeeltuin, op de zitzakken van de kinderbioscoop of in het overdekte zwembad. Voor oudere kinderen is er een speciale ruimte met speeltoestellen als een X-box, tafeltennistafel en voetbaltafel. Daarnaast organiseert het animatieteam de leukste activiteiten voor jong en oud en voert zij spectaculaire musicals op samen met de kinderen op de camping.

 

Wellness

Naast uitgebreide voorzieningen voor kinderen biedt het park ook een kleinschalige wellness met twee sauna's, één van 70 C en één van 90 C, een infra rood cabine en een buiten-whirlpool. De wellness is bovendien recentelijk uitgebreid met een schoonheidsspecialist en een masseuse waar je heerlijk kunt genieten van relaxte behandelingen. De sauna kost € 10,- p.p.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen